De garantie op een goed DAK boven uw hoofd .

Zinkwerken voor een vlotte afvoer

Santo Dak & Wand - Zinkwerken

Als u op zoek bent naar een ervaren dakdekker die gespecialiseerd is in het uitvoeren van zinkwerken regio Sint-Niklaas of omgeving, dan moet u beslist eens contact opnemen met Santo Dak & Wand. Deze dakspecialist is bedreven in het plaatsen van hanggoten, bakgoten en afvoerpijpen en doet dat in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Met al ruim tien jaar ervaring op de teller is hij uw partner in crime betreft alle soorten dakwerken en zinkwerken.

Dakgoten, hanggoten en bakgoten

Santo Dak & Wand plaatst uw dakgoten, bakgoten en hanggoten in zink. Waarom zink, vraagt u? Waarom niet! Zink is de meest gebruikte grondstof voor goten en met reden. Het heeft een zeer lange levensduur – tot wel zestig jaar! – en is prijs-kwaliteitsgewijs de interessantste investering. Daarnaast is zink heel gemakkelijk te onderhouden en kan het ook nog eens gerecycleerd worden. Van een duurzame oplossing gesproken!

Vrijblijvende offerte

Als u nog inlichtingen wenst of u wilt een afspraak maken voor een bezoek, neem dan zeker contact op met Tom De Borrel. Hij luistert graag naar uw verlangens en geeft graag een woordje uitleg waar nodig. De opmeting en offerte zijn uiteraard vrijblijvend, dus twijfel niet om contact op te nemen voor uw zinkwerken regio Sint-Niklaas.