De garantie op een goed DAK boven uw hoofd .

De geknipte vakman om uw asbest te verwijderen

Santo Dak & Wand - Asbest verwijderen

Voor het veilig verwijderen van asbest regio Sint-Niklaas of elders in Oost-Vlaanderen is er maar één adres: Santo Dak & Wand. Deze vakman heeft alles in huis om asbest te verwijderen zoals het hoort. Zaakvoerder Tom De Borrel heeft al ruim tien jaar ervaring in de sector en weet als geen ander hoe dit probleem aan te pakken.

Moet asbest verwijderd worden door een professional?

Het korte antwoord op die vraag: Ja! Het lange antwoord: Ongetwijfeld! Asbest kan levens kapotmaken. U hebt er gespecialiseerde uitrusting voor nodig en de nodige kennis om asbest veilig te verwijderen. Doet u dat niet, dan bestaat de kans dat er grote hoeveelheden asbest in de lucht komen. En dat wilt u niet want asbest is zeer kankerverwekkend. Breng uw leven en dat van anderen dus niet in gevaar en ga voor de veilige en verantwoorde oplossing. En die is Santo Dak & Wand.

Maak een afspraak

Maak dus snel een afspraak met Tom De Borrel voor het veilig verwijderen van asbest regio Sint-Niklaas en omgeving. Heeft u vragen hieromtrent? Stel ze dan gerust aan deze vakman. Hij geeft graag een woordje uitleg bij al uw ongerustheden en twijfels. Aarzel dus niet om contact op te nemen.