De garantie op een goed DAK boven uw hoofd .

Platte daken: stijlvol en modern

Santo Dak & Wand - Platte daken

U kunt rekenen op de diensten van Santo Dak & Wand inzake de plaatsing van platte daken regio Sint-Niklaas en omgeving. Deze dakwerker steekt de handen uit de mouwen voor u in zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Hij isoleert, renoveert en plaatst alle soorten platte daken. Ook voor dakisolatie en dakdichting is hij de perfecte dakdekker.

Roofing of Resitrix

U kunt voor de dakbedekking van uw plat dak investeren in roofing of Resitrix. Roofing biedt een perfecte bescherming tegen vocht en valt best mee qua aankoopprijs. Bijkomend voordeel is dat roofing perfect te combineren is met isolatie. Met Resitrix heeft u 100% garantie op waterdichte daken. Het merk is tenslotte de absolute top wat EPDM betreft. Weet u niet wat te kiezen? Geen probleem. Santo Dak & Wand helpt u graag met het maken van een weloverwogen keuze.

Maak een afspraak

Maak dus snel een afspraak voor de plaatsing van uw platte daken regio Sint-Niklaas en omstreken. Tom De Borrel staat steeds klaar om u een persoonlijke en vlotte service aan te bieden. De opmeting en offerte zijn uiteraard geheel vrijblijvend, dus twijfel niet om te steunen op de daden van Santo Dak & Wand.