De garantie op een goed DAK boven uw hoofd .

Isolatiewerken voor uw dak

Santo Dak & Wand - Isolatiewerken

U kunt vertrouwen op de diensten van Santo Dak & Wand om uw isolatiewerken regio Sint-Niklaas of omgeving uit te voeren. Deze dakwerker gaat aan de slag op zowel platte daken als hellende daken en werkt steeds met de meest kwalitatieve materialen en grondstoffen om u een duurzaam topresultaat te garanderen.

Dakisolatie met hoge isolatiewaarde

Om u een hoge isolatiewaarde te vrijwaren gaat Santo Dak & Wand steeds te werk met de beste materialen. Er zijn verschillende oplossingen qua isolatie mogelijk, maar u hoeft die keuze niet alleen te maken. Zaakvoerder Tom De Borrel staat u graag bij met een woordje uitleg over de verschillende isolatiemogelijkheden.

Check de referenties

Santo Dak & Wand heeft al heel wat tevreden klanten. Vergeet dus zeker niet om zijn vorige realisaties eens te bekijken. U zult zien dat deze dakspecialist steeds instaat voor een propere afwerking en een duurzaam resultaat.

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer inlichtingen over de isolatiewerken regio Sint-Niklaas of elders in Oost-Vlaanderen? Neem dan snel contact op met Tom De Borrel. Deze dakdekker staat u graag bij met waardevol advies en goede raad. U kunt ook steeds een afspraak maken. Dan komt hij langs om alles op te meten en de dakwerken te bespreken. De offerte en opmeting zijn geheel vrijblijvend.