De garantie op een goed DAK boven uw hoofd .

Professionele plaatsing en renovatie van hellende daken

SANTO Dak & Wand - Hellende daken

U kunt een beroep doen op Santo Dak & Wand om uw hellende daken regio Sint-Niklaas en omstreken te plaatsen, herstellen of isoleren. Zaakvoerder Tom De Borrel gaat aan de slag in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dankzij zijn ruime ervaring – meer dan tien jaar! – weet hij als geen ander u een duurzaam dak boven het hoofd te bieden.

Hellende daken met pannen of leien

Santo Dak & Wand is specialist wat betreft hellende daken. Deze dakdekker plaatst daken met verschillende soorten pannen en leien. Niet alleen dat. Bent u bijvoorbeeld van plan uw dak uit te breiden met dakraam of kapel? Geen probleem. Santo Dak & Wand regelt de nodige werken!

Hellende daken met goede isolatie

Door hun vorm zijn hellende daken sowieso energiezuinig. Toch, dat houdt Tom De Borrel niet tegen om volledig in te zetten op duurzame dakisolatie. U kunt alvast een kijkje nemen naar de foto’s van zijn vorige realisaties. U zult onmiddellijk begrijpen waarom hij zo veel tevreden klanten heeft: fijne afwerking, duurzame constructies en een zeer klantvriendelijke service.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Neem snel contact op met Tom De Borrel en maak een afspraak voor de plaatsing van uw hellende daken regio Sint-Niklaas of elders in Oost-Vlaanderen. Santo Dak & Wand staat u graag bij met een woordje uitleg en voorziet u graag van een offerte die geheel vrijblijvend en gratis is.