De garantie op een goed DAK boven uw hoofd .

Gevelbekleding die beschermt


Santo Dak & Wand - gevelbekleding

Santo Dak & Wand is een ervaren bouwspecialist die u kan helpen met het plaatsten van gevelbekleding regio Sint-Niklaas en omstreken. Deze vakman gaat daarbij uitsluitend aan de slag met duurzame materialen zoals leien, sidings, steeldeck en trespa om u een langdurige bescherming van uw gevel te garanderen.

Waarom investeren in gevelbekleding?

Gevelbekleding beschermt uw gevel tegen alle soorten weersomstandigheden. Ga maar even na: de wind die er ongenadig op in beukt, de zon die elke dag schroeit, de koude die lelijk kan uithalen … Santo Dak & Wand heeft de oplossing hiervoor: gevelbekleding in verschillende materialen. Denk aan leien, sidings, steeldeck of trespa, rockpanel,CEMBRIT PATINA, CEMBRIT PATINA verlijmd

Trespa

Trespa, bijvoorbeeld, is een zeer interessante optie. Het is een decoratieve gevelbekleding die duurzaam, sterk en weerbestendig is. Maar dat niet alleen. Trespa is vooral interessant voor zijn onbeperkte ontwerpmogelijkheden. U kunt het verkrijgen in alle soorten kleuren en het is makkelijk combineerbaar met andere materialen om een uniek ontwerp te creëren.

Maak een afspraak

Santo Dak & Wand komt graag eens langs om de beste oplossing voor uw gevelbekleding in de omgeving van Sint-Niklaas te bespreken. Maak dus snel een afspraak met Tom De Borrel. Alles hangt af van wat u precies wenst, dus een uitvoerige bespreking is essentieel. Tom geeft in ieder geval graag een woordje uitleg bij alle mogelijkheden en voorziet u van een vrijblijvende en gratis offerte.