De garantie op een goed DAK boven uw hoofd .

Dakwerker Santo Dak & Wand uit Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een ervaren dakwerker regio Sint-Niklaas en omstreken? Neem dan zeker eens contact op met Santo Dak & Wand. Deze dakdekker is gespecialiseerd in het leggen, herstellen, renoveren en isoleren van zowel platte als hellende daken en heeft al ruim tien jaar ervaring in de sector. Zelfwerkend zaakvoerder Tom De Borrel is een zeer betrouwbare partner voor alle soorten dakwerken en is werkzaam in heel Oost-Vlaanderen.

Hellende en platte daken

Hellende daken of platte daken? Voor Santo Dak & Wand doet het er niet toe! Deze vakman voert alle werken uit voor alle soorten daken bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Hij plaatst verschillende soorten pannen en leien, zorgt voor goede isolatie – alles is water- en winddicht! – en doet dat allemaal tegen een zeer schappelijke prijs. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Zinkwerken en gevelbekleding

Ook zinkwerken behoren tot de specialiteiten van Santo Dak & Wand. Deze dakdekker hangt alle soorten goten op: hanggoten, bakgoten en afvoeren. Goed om te weten is dat hij daarbij steeds zeer nauwkeurig en efficiënt te werk gaat. Daarnaast stroopt Tom De Borrel ook de mouwen op om uw gevel te bekleden. Hij gaat daarbij aan de slag met leien, sidings, steeldeck en trespa. Neem zeker eens een kijkje naar al zijn realisaties en u zult moeten vaststellen dat zijn tevreden klanten er niet zomaar gekomen zijn.

Maak een afspraak

U kunt steeds vertrouwen op het professionele advies van deze dakwerker regio Sint-Niklaas. Neem dus snel contact op met Tom De Borrel voor een vrijblijvende afspraak en offerte binnen de 72h. U kunt ook op hem rekenen voor het veilig verwijderen van asbest. U ziet: deze vakman kan veel aan. Aarzel dus niet om hem een seintje te geven. 

Onze ervaring

maakt het verschil

 offerte binnen de 72 h

oog voor kwaliteit

Correcte prijzen

Flexibel in communicatie

meer info